Begeleiding

Muzikale begeleiding

Dirigent
Ineke de Vries – Siegers
De reden dat ik het koor leid en inspiratie probeer te geven, is mijn enthousiasme en liefde voor de God waarover ik wil zingen. Juist het zingen met veel mensen is dé gelegenheid om die liefde door te geven aan anderen.

Pianist
Hikmet Bilalov
Studeerde piano op het conservatorium in Tasjkent, Oezbekistan en in zijn geboorteplaats Doesjande, de hoofdstad van Tadzjikistan. Op zesjarige leeftijd begon hij met piano spelen en op veertienjarige leeftijd gaf hij zijn eerste soloconcert met het Filharmonisch Orkest van Oezbekistan. Hikmet Bilalov : “Karakter ligt in mijn muziek”.

Organist.
Patrick Goverde.
Patrick is een enthousiaste en gepassioneerde pianist, organist en dirigent. Muziek fascineert hem al vanaf jonge leeftijd. Patrick heeft een groot aantal koren begeleid, uiteenlopend van kerkkoren tot popkoren. Daarnaast is hij een ervaren kerkorganist en begeleider van de samenzang. Nieuwe muzikale uitdagingen vindt hij heerlijk om zijn muzikale grenzen te verleggen. Muziek is zijn grootste passie!

Klarinet/ Saxofoon.
Inge Bal – Koevoets
Met de instrumenten probeer ik naast het zelf actief zingen ook een mooie muzikale aanvulling te maken.

Conga’s
Cor Koevoets
Muziek verbindt, muziek is ritme. Mijn instrument is een ritme-instrument. Ik verbind graag mensen aan mooie dingen. Hier komt dat ook erg mooi samen. En geloof heeft een plaats in mijn leven, wat me rust, warmte en verbindend vertrouwen geeft. Dat deel ik graag met de koorleden.